Snídaňobraní II.

A to pěkně vydatné! Přináším vám opět shrnutí super zdravých, až směšně jednoduchých a sugarfree receptů na ty nejlepší snídaně, na kterých jsem měla tu čest (?) si za poslední dobu pochutnat. A že se jich pro dnešní článek sešlo až až.

Čokoládový mini dortík s jahodami

img_1405

na formu o průměru 12cm si smícháme 60g tvarohu, 60g jablečného pyré, 1 vejce, 15g holandského kakaa, 15g čokoládového proteinového prášku, 20g rozemletých ovesných vloček, 1 nastrouhanou kostičku vysokoprocentní čokolády, lžičku prášku do pečiva a sladidlo – těstíčko si přelejeme do vymazané a vysypané formy, navrch naskládáme nakrájené jahody a pečeme při 180C 20-25 minut

Kefírové lívance

img_1563

na lívance si metličkou do hladkého těsta vyšleháme 100ml kefíru, 50ml vody, 2 bílky, 15g karamelového proteinu, 20g hladké špaldové mouky, půl lžičky prášku do pečiva a karamelové flavdrops – pečeme při mírném plameni na troše kokosového oleje

Makovo-čokoládové bábovičky

img_1679

na dvě formy na mini bábovky si smícháme 130g bílého jogurtu, 1 bílek, 10g vanilkového proteinového prášku, 10g holandského kakaa, 10g čokoládového práškového arašídového másla PB2, 10g mletého máku, 30g rozemletých ovesných vloček, sladidlo a lžičku prášku do pečiva – při 180C pečeme 30 minut

Čokoládový mugcake s máslovými sušenkami

img_1761

na těsto si smícháme 40g rozemletých ovesných vloček, 10g čokoládového práškového arašídového másla PB2, 10g čokoládového proteinu, 5g holandského kakaa, 1 bílek, 50g tvarohu, lžičku prášku do pečiva a sladidlo – malou zapékací misku si vymažeme kokosovým olejem, na její dno dáme dvě máslové sušenky a ty přelijeme připraveným čokoládovým těstíčkem, koláček pečeme v mikrovlnce na plný výkon 5 minut

Makové placičky

img_1778

na těsto smícháme 100g tvarohu, 100g jogurtu, 30g rozemletých ovesných vloček, 25g mletého máku, lžičku prášku do pečiva a sladidlo – z těsta si na plech vyložený pečícím papírem tvoříme pomocí lžíce placičky, na které naskládáme na tenké plátky nakrájenou hrušku a při 180C pečeme 20 minut

Broskvový ovesný koláček

img_1813

na formu o průměru 12cm si smícháme 90g skyr jogurtu, 60g jablečného pyré, 1 bílek, 45g rozemletých ovesných vloček, 15g vanilkového proteinu, sladidlo a lžičku prášku do pečiva – těsto si přelijeme do vymazané a vysypané formy tak, aby měl koláček vyšší okraj a uprostřed vznikl důlek, který zaplníme rozmačkanou broskví, koláček pečeme při 180C 30 minut

Reklamy

One thought on “Snídaňobraní II.

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s