Cookies z červených fazolí

img_1635

Kdo by to byl řekl, že ty nejlepší a zároveň super zdravé čokoládové cookies nakonec upeču z těsta z červených fazolí. 🙂 Jsou naprosto bez cukru, když použijete bezlepkové vločky, tak vhodné i pro celiaky a pro svůj vysoký obsah vlákniny vám po jejich snědení poděkuje nejen váš mlsný jazýček, ale i žaludek a trávení celkově.

img_1592

Na 6 kousků cookies o velikosti menší dlaně potřebujeme:
100g propláchnutých červených fazolí z konzervy
1 bílek
50g Goldessy Cream Spread Balance
1 lžíce zero javorového sirupu (lze nahradit medem nebo javorovým/agáve sirupem, ale pak se již nebude jednat o naprosto sugarfree mlsání)
10 g čokoládového proteinového prášku
10g holandského kakaa
15g rozemletých ovesných vloček
1 kostička vysokoprocentní čokolády
1 zarovnaná lžička prášku do pečiva
sladidlo

Propláchnuté červené fazole si společně s bílkem, zero javorovým sirupem, goldessou a sladidlem rozmixujeme v mixéru do hladkého pyré. To poté smícháme s proteinovým práškem, holandským kakaem, vločkami, práškem do pečiva a nasekanou kostičkou vysokoprocentní čokolády. Lžící si na plech vyložený pečícím papírem tvoříme sušenky o velikosti menší dlaně, které zasypeme nasekanými ořechy a při 200C pečeme 12 minut.

Reklamy

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s